Rhino Products personvernerklæring

Vennligst les følgende informasjon nøye. Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvilke personopplysninger vi samler inn og lagrer om deg, og hvorfor. Den forteller også hvem vi deler informasjonen med, hvilke sikkerhetsmekanismer vi bruker for å beskytte dine opplysninger og hvordan du kan sende inn en klage.

 

Rhino Products Limitedsamler inn, bruker og er ansvarlig for personopplysninger om deg. Når vi gjør dette overvåker vi informasjonen i henhold til personvernforordningen og annen gjeldende personvernlovgivning.

 

Vår kontaktperson vedrørende personvern er:

David Williams, konserndirektør IT

  • Sixth Avenue, Zone 2, Deeside Industrial Park, Deeside, Flintshire, CH5 2LB, Storbritannia
  • Han kan kontaktes via privacy@rhinoproducts.co.uk

 

Hva gjør vi med dine personopplysninger?

 

Informasjon samlet inn av oss

Når vi utfører aktiviteter knyttet til standard virksomhetersamler vi inn følgende personopplysninger som du gir oss:

  • Identifiserbare opplysninger
    • Ditt navn
  • Kontaktdetaljer
    • Ditt telefonnummer/faksnummer
    • Din e-postadresse
  • Stedsplassering
    • Din adresse

 

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

  • Å kommunisere med deg i henhold til standard virksomheter og behandle dine forespørsler, anbud og/eller bestillinger praktisk og effektivt.

 

Hvem deler vi dine personopplysninger med?

 

Vi har forbindelse med et begrenset antall tredjeparter som vi rutinemessig deler ovennevnte personopplysningermed.

 

Deling av denne informasjonen gjør det praktisk mulig for oss å kommunisere med deg og behandle/fullføre dine bestillinger hos oss så presist og effektivt som mulig. Vi deler ikke dine personopplysninger med andre tredjeparter som ikke bidrar til disse formålene, uten ditt samtykke.

 

Vi deler personopplysninger med rettshåndhevende organer kun hvis det kreves av gjeldende lov.

 

Overføring av dine personopplysninger utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS)

 

Vi overfører ikke dine personopplysninger utenfor EØS eller til en internasjonal organisasjon under noen omstendigheter.

 

Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger?

 

Vi lagrer dine personopplysninger kun så lenge som nødvendig. Hvis vi ikke lenger trenger informasjonen om deg av hvilken som helst grunn (for eksempel når en av partene velger å avslutte din brukerkonto hos oss), gjør vi det som er nødvendig for å slette alle dine personopplysninger fra våre systemer.

 

Samtykke

 

Vi stoler på ditt samtykke når vi behandler dine personopplysninger. Du gir samtykke når du bestiller eller åpner en brukerkonto hos oss.

 

Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke når som helst, men dette påvirker ikke rettmessigheten til noen behandlingsaktivitet vi har utført innen tilbaketrekkingen av samtykket. Du kan trekke tilbake samtykket ved å kontakte oss via privacy@rhinoproducts.co.uk.

 

Dine rettigheter

 

I henhold til personvernforordningen har du en rekke viktige rettigheter som du kan utøve kostnadsfritt. Kort sagt er dine rettigheter:

 

  • Innsyn i måten vi bruker dine personopplysninger på og rettferdig behandling av informasjonen vi har om deg;
  • Tilgang til dine personopplysninger og annen tilleggsinformasjon
  • Krav på rettelse av eventuelle feil eller utfylle manglende informasjon vi har om deg;
  • Krav på sletting av personopplysninger under visse omstendigheter;
  • Krav på en kopi av personopplysningene du har gitt oss eller å få denne informasjonen sendt til en tredjepart, informasjonen mottar du eller tredjeparten i et strukturert, mye brukt og maskinlesbart format;
  • Avvising av behandling av dine personopplysninger for direkte markedsføring, når som helst;
  • Avvising av fortsatt behandling av dine personopplysninger i visse andre situasjoner;
  • Begrensning av behandling av dine personopplysninger i visse omstendigheter;
  • Ikke å bli underlagt automatiske beslutningsprosesser som forårsaker juridiske konsekvenser for deg eller påvirker deg på en lignende måte.

 

Hvis du ønsker mer informasjon om dine rettigheter i henhold til personvernforordningen, vennlist se veiledningen til den britiske Information Commissioner’s Office på individual’s rights under the GDPR.

 

Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst:

  • Send en e-post til privacy@rhinoproducts.co.uk;
  • Gi ytterligere informasjon slik vi kan identifisere deg. Det kan være vi trenger å ta kontakt med deg for å be om ytterligere informasjon for å bekrefte din identitet;
  • Skaff bevis på din identitet og adresse;
  • Opplys rettigheten eller rettighetene du ønsker å utøve.

 

Vi svarer på din forespørsel innen en måned etter at vi har mottatt denne. Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å melde deg av hvilken som helst form for e-postkommunikasjon, så kan du gjøre det ved å klikke på lenken nederst i hvilken som helst e-post.

 

Hvordan kan du klage?

 

Vi håper at du er fornøyd med våre tjenester, og vår kontaktperson vedrørende personvern hjelper deg gjerne med å løse eventuelle problemer eller klager som måtte oppstå. Vennligst ta kontakt hvis du har noen bekymringer (se «Kom i kontakt» nedenfor).

 

Personvernforordningen gir deg også rett til å klage hos en tilsynsmyndighet, og spesielt innen den medlemsstaten i EU eller EØS, hvor du jobber, vanligvis bor eller hvor det påståtte bruddet på personvernlovgivningen fant sted. Den britiske tilsynsmyndigheten er Information Commissioner’s Office som kan kontakes via https:/ico.org.uk/concerns/.

 

Våre sikkerhetstiltak

Alle behandlede personopplysninger lagres på riktig måte og sted for å sikre størst mulig beskyttelse av informasjonen om deg.

 

Fremtidig behandling

Vi har ikke til hensikt å behandle dine personopplysninger av annen grunn enn det som er angitt i denne personvernerklæringen. Hvis erklæringen endres, informerer vi deg via e-post.

 

Endringer i denne personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen ble utstedt [insert date: dd.mm.yyyy] og oppdatert [insert date: dd.mm.yyyy].

 

Vi gjennomgår vår interne personvernpraksis kontinuerlig og kan endre denne etter hvert.

 

Vert for nettstedet

 

Nettstedet er levert av Nimbus Hosting og alle behandlede opplysninger lagres kun i Storbritannia på følgende steder:

 

Primært datasenter

Virtus Enfield

Crown Road

Enfield

EN1 1TH

Storbritannia

 

Sekundært datasenter

BioPark

Broadwater Road

Welwyn Garden City

AL7 3AX

Storbritannia

 

Digital plassering av personopplysninger

Virtus Enfield

Crown Road

Enfield

EN1 1TH

Storbritannia

 

Kontoradresse

1 Centrus

Mead Lane

Hertford

SG13 7GX

Storbritannia

Kom i kontakt

Hvis du har spørsmål om personvernerklæringen eller informasjonen vi har om deg, vennligst kontakt oss via privacy@rhinoproducts.co.uk.

 

Alternative formater

Om det skulle være ønskelig å motta personvernerklæringen i et annet format (for eksempel på et annet språk, i blindeskrift eller som audio), vennligst ta kontakt med oss (se «Kom i kontakt» ovenfor).